A+
Člani

Nastanitev

HOTEL VIVAT**** SUPERIOR

V času Kongresa lahko prenočite v Hotelu Vivat**** Superior. Cena za nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom znaša 64,90 € na osebo, za polpenzion pa boste odšteli 69,90 € na osebo. Poleg izbranih obrokov cena vključuje internetno povezavo v sobi, neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu (tudi na dan prihoda in odhoda), vsakodnevno vodeno terapevtsko hidrogimnastiko, kopalni plašč in kopalno brisačo. Proti doplačilu se lahko dogovorite tudi za:

  • enoposteljno sobo (15 € na dan),
  • suite sobo (19 € na dan),
  • prestige sobo (25 € na dan),
  • kosilo (15 € na dan po osebi) in
  • malico (7 € na dan po osebi).

Hotel ponuja tudi nočitev v 6-posteljni sobi z zajtrkom. Cena za eno nočitev v tej sobi znaša 240 €.

Vsak gost plača tudi prijavnino (enkraten znesek 1 €) in turistično takso (2 € po osebi na dan).

Cene so zgolj okvirne. Za vse dodate informacije in rezervacijo kontaktirajte Hotel Vivat**** na tel. št. 02 538 21 00 ali elektronski naslov info@vivat.si  oz. preko obrazca na njihovi spletni strani. Pri rezervaciju uporabite kodo DLOGS2022.

 

PRI ŠTORKLJI

Če želite izkušnjo bolj domače prekmurske nastanitve, lahko prenočite v gostinstvu Pri štorklji, ki je od term Vivat oddaljeno manj kot kilometer. Prespite lahko v enoposteljni ali dvoposteljni sobi.

Za nočitev z zajtrkom v enoposteljni sobi boste odšteli 54 €, za nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi pa 66 €. Če se odločite Pri štorklji prespati dve noči, pa boste za dve nočitvi z zajtrkom v enoposteljni sobi odšteli skupno 88 €, za dvoposteljno sobo pa 112 €.

Vsak gost plača tudi turistično takso, ki znaša 2 € po osebi na noč. Turistična taksa ni vključena v ceno.

Za vse dodatne informacije in rezervacijo kontaktirajte gostinstvo in turizem Pri štorklji na tel. št. 041 891 225 ali elektronski naslov info@pri-storklji.si. Pri rezervaciju uporabite kodo DLOGS2022.

Prijava na e-novice