A+
Člani

Vprašalnik o potrebah članov DlogS po strokovnih izobraževanjih s področja logopedije

14 Apr 2021

Spoštovani!
V lanskem letu smo v sodelovanju z Medicinsko fakulteto organizirali predavanja za specializante klinične logopedije, ki ste se jih v velikem obsegu udeležili tudi ostali logopedi iz različnih organizacijskih okolij. Vaš odziv na organizirana predavanja nam je dal misliti in prepričani smo, da je potreba in želja po izobraževanjih s področja logopedije v slovenskem prostoru večja kot si mislimo!?

Pred vami je kratek anonimni vprašalnik s katerim si v Društvu logopedov Slovenije želimo pridobiti informacije o tem kakšnih izobraževanj si logopedi v šolstvu, zdravstvu, specializanti in specialisti, člani ali nečlani društva želite poslušati (ali pa tudi ne:). Izpolnjevanje vam bo vzelo natančno 3-5 min, vaši odgovori pa bodo pripomogli k bolj učinkovitemu delu in organizaciji našega Društva. Če bo odziv velik in bomo ugotovili veliko zanimanja za izbrano področje, bomo še to jesen preko spletnih tehnologij poizkušali vzpostaviti strokovna srečanja, izobraževanja, delavnice… Hvala za vaše odgovore! Kmalu vas spet obvestimo o projektih in dogodkih, ki so pred nami!

Povezava do vprašalnika je tukaj.

Ps: Če vam urnik dopušča uro ali dve tedensko in čutite, da nas lahko podprete v soustvarjanju projektov Dlogs, vas srčno vabimo, da nam pišete na info@dlogs.si ter se tako pridružite ekipi, ki z izjemno življenjsko energijo, predanostjo in odprtim srcem skrbi, da se skupnost slovenske logopedije razvija in ostaja povezana. Skupaj zmoremo veliko in še več.

S hvaležnostjo,

Ekipa DlogS

 

Prijava na e-novice