A+
Člani

Razpis za logopeda pripravnika RA Slovenj Gradec

30 Mar 2022

Spoštovani,

V Razvojni ambulanti s Centrom za zgodnjo obravnavo otrok Slovenj Gradec razpisujemo delovno mesto za logopeda pripravnika.

Razvojna ambulanta je namenjena spremljanju razvoja otrok z rizičnimi obporodnimi dejavniki ter zgodnji obravnavi in pomoči otrokom z motnjami v razvoju in njihovim družinam.

Logoped v timu za zgodnjo obravnavo nudi pomoč otrokom s tveganjem za razvoj komunikacijskih in/ali govorno-jezikovnih težav oziroma tistim, pri katerih se že kažejo odstopanja na področjih, kot so hranjenje, igra, komunikacija, jezik in govor.

V multidisciplinarnem timu naše razvojne ambulante ob pediatru in medicinskih sestrah delujejo fizioterapevtke s specialnimi znanji, delovni terapevtki, logopedinji, psihologinja, specialna pedagoginja in socialna delavka. Delo poteka timsko. Sodelujemo s strokovnjaki v vrtcih, šolah in drugih ustanovah, v katere so otroci dnevno vključeni, in skupaj z njimi ustvarjamo smernice za optimalen razvoj otroka in celostno podporo družini.

Od januarja 2022 delujemo v novih prostorih. V našem timu smo že izobraževali pripravnike logopede. Smo mlad in ambiciozen tim strokovnjakov, ki lahko ponudi kvalitetno, strokovno in atraktivno pripravništvo s področja logopedije, z možnostjo zaposlitve po opravljenem strokovnem izpitu.

Veseli bomo vašega odziva.

Do razpisa lahko dostopate tukaj:

https://www.sb-sg.si/O-bolnisnici/Aktualni-razpisi/logoped-ii-pripravnik-m%c5%be?fbclid=IwAR0Av_5ZH1pZahcok3SNaCGLOSQpnsTpAXk5qMzvkZ0QR765Y6InCWCKOk8

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo.

 

PRILOGA TEGA SPOROČILA:

Razpis za pripravnika RA SG

Anja Onuk,  mag. prof. logop. in surdoped., specializantka klinične logopedije

anja.onuk@sb-sg.si

Anja Potočnik, dr.med., spec.pediatrije

v.d.vodja Razvojne ambulante s Centrom za zgodnjo obravnavo

anja.potocnik@sb-sg.si

 

 

Prijava na e-novice