A+
Člani

Lestvice komunikacije in simbolnega vedenja - razvojni profil (LKSV RP) (CSBS DP)

06 Okt 2021 - 06 Okt 2021
10.00 - 11.30
URI SOČA, predavalnica v Vrtnici, 4. nadstropje

! Sporočamo, da so vsa mesta za udeležbo zasedena. Zbiramo informativne prijave za ponovno (dodatno) izvedbo izobraževanja! 

 

Vabimo vas na predavanje z naslovom Lestvice komunikacije in simbolnega vedenja – razvojni profil (LKSV RP) (CSBS DP), ki bo potekalo v sredo, 6.10.2021 ob 10.00 uri na URI Soča.

Predavala bo Danila Cotič, specialistka klinične logopedije, ki s svojim delom na področju zgodnje obravnave in prenosom znanja mlajšim generacijam logopedinj in logopedov pomembno prispeva k razvoju logopedije v slovenskem prostoru. Predstavila bo Lestvice komunikacije in simbolnega vedenja – razvojni profil (Communication and Symbolic Behavior Scales, Developmental Profile- CSBS DP). Predavanje je namenjeno logopedom, ki test potrebujejo pri svojem delu.  Zaželeno je, da se udeleženci pred predavanjem seznanijo s priročnikom, ki ga lahko naročite tukaj.

Predhodne prijave zbiramo preko spletnega obrazca najkasneje do 5.10.2021 oz. do zapolnitve mest. Število mest je omejeno. Za člane DlogS je dogodek brezplačen, za nečlane je predviden prispevek v višini 42,00 eur.

V skladu z epidemiološkimi razmerami za udeležbo velja pogoj PCT. Glede na spreminjajoče pogoje za organizacijo dogodkov, se bomo tudi pri organizaciji tega izobraževanja prilagodili epidemiološkim razmeram. Predavanje bo potekalo le v živo, v primeru prepovedi združevanja bo predavanje prestavljeno na spomladanske mesece.

Prijavite se tukaj.

 

Prijava na e-novice