A+
Člani

Logo Kavarna: Mednarodni dan ozaveščanja o razvojni-jezikovni motnji

15 Okt 2021 - 15 Okt 2021
15.00 - 16.00
ZOOM

Vabimo vas, da se nam v Logo Kavarni pridružite v petek, 15.10.2021 ob 15.00 uri. Tokratna Logo Kavarna je posvečena Mednarodnemu dnevu ozaveščanja o razvojni-jezikovni motnji.

Naša gostja bo prof. dr. sc. Jelena Kuvač Kraljević iz Edukacijsko – rehabilitacijske fakultete v Zagrebu, ki s svojim delom na področju razvojne-jezikovne motnje ozavešča logopede doma in po svetu. Z nami bo delila svoja znanja in izkušnje. Sprva bomo v 45 minutnem predavanju izvedeli teoretična izhodišča o razvojni-jezikovni motnji, dotaknili pa se bomo tudi dilem s katerimi se srečujemo pri poimenovanju. Sledila bodo vaša vprašanja, ki jih lahko oddate že ob prijavi na dogodek.

V Logo Kavarno lahko vstopite preko spletne aplikacije Zoom. Predhodne prijave zbiramo preko spletnega obrazca najkasneje do 14. 10. 2021 oz. do zapolnitve mest. Prijavljeni boste povezavo do spletnega mesta Logo Kavarne prejeli na dan dogodka. Vstop v kavarno je za aktivne člane DlogS brezplačen, za nečlane je predviden simbolični prispevek v višini 21,00 eur.

PRIJAVA

Prijava na e-novice