A+
Člani

Logo Kavarna: Mednarodni dan ozaveščanja o jecljanju

22 Okt 2020 - 22 Okt 2020
14:00 - 15:00
ZOOM

Vabimo vas, da se nam v Logo Kavarni pridružite v čertek, 22.10.2020 ob 14:00 uri. Naše gostje bodo strokovnjakinje na področju motenj fluentnosti iz Centra za sluh in govor Maribor, Centra za komunikacijo, sluh in govor Portorož, Zavoda za gluhe in naglušne Ljubljana in Pedagoške fakultete Univerze v Ljubljani!  V klepetu se nam bodo pridružile Nina Štrekelj, Nuša Brumec, Ilka Dolgan, Tjaša Klavs, Mateja Gačnik, Jerneja Novšak Brce, Maja Štebih in Janja Brolih Kralj.

V tokratni Logo Kavarni nam bodo gostje predstavile elemente svojega dela, nova dognanja na področju diagnostike in terapije jecljanja pri otrocih, mladostnikih in odraslih ter letošnji slogan mednarodnega dneva ozaveščanja o jecljanju! Seveda pa ne bodo pozabile povedati, kakšno kavo pijejo najraje!
Logo Kavarna bo potekala preko spletne aplikacije Zoom. Predhodne prijave na dogodek zbiramo do 21. 10. 2020 zvečer oz. do zapolnitve mest. Prijavljeni boste povezavo do spletnega mesta Logo Kavarne prejeli na dan dogodka. Vstop je za aktivne člane DlogS brezplačen, za nečlane je predviden simbolični prispevek v višini 20 €.

Prijave za tokratno LogoKavarno, ki bo zbiramo na tem obrazcu.

Pripravite kave in tople napitke!

Prijava na e-novice