A+
Člani

Logo Kavarna: Logoped v vrtcu

30 Mar 2021 - 30 Mar 2021
15:00 - 16:00
ZOOM

Vabimo vas, da se nam v Logo Kavarni z naslovom “Logoped v vrtcu” pridružite v torek, 30. marca 2021 ob 15.00 uri. Po večkrat prestavljenem terminu kavarniškega druženja, se nam bo tokrat prav zares pridružila logopedinja Alenka Vidmar! Alenka svoje delo uresničuje v VVZ Kekec Grosuplje, kjer se timsko povezuje z drugimi strokovnimi delavci, predvsem vzgojitelji in vzgojiteljicami. Skupaj izvajajo preventivni logopedski program, s katerim ustvarjajo pogoje za kvalitetnejši razvoj otrokovega govora in jezika v predšolskem obdobju.

V tokratni Logo Kavarni nam bo predstavila elemente svojega dela, timskega sodelovanja v vrtcu in prednosti, ki jih vidi v tovrstnem načinu dela. V njenem delovnem okolju jo bo tokrat našo gostjo kavarne obiskala študentka logopedije in surdopedagogike, moderatorka srečanja Sabina Stražišar.

V Logo Kavarno lahko vstopite preko spletne aplikacije Zoom. Predhodne prijave zbiramo preko spletnega obrazca najkasneje do zapolnitve mest. Prijavljeni boste povezavo do spletnega mesta Logo Kavarne prejeli na dan dogodka. Vstop v kavarno je za aktivne člane DlogS brezplačen, za nečlane je predviden simbolični prispevek v višini 21,00 eur.

PRIJAVA: https://forms.gle/BNSbieB77mMp1ASU6

Vsi, ki ste se v jeseni že prijavili na dogodek, boste povabilo avtomatsko prejeli tudi tokrat!

Prijava na e-novice